2015. szeptember 1., kedd

Császárzsemle - paleo

 Már szinte az összes Paleolit Éléskamra terméket kipróbáltam, és mondhatom, eddig még egyszer sem fogtam mellé velük. Könnyen kezelhetőek, és olyan háziasszonyoknak, akik nem mindig érnek rá a konyhában hosszú időt eltölteni, azoknak tökéletes választás. Most a császárzsemléjüket készítettem el, és eddig a foszlós fehér kenyerük mellett az egyik kedvencem.

Hozzávalók: 

2 db M tojás,
1/2 dl víz, 
3 ek. olvasztott kókuszzsír 



Elkészítés:

A 2 db tojást feltörjük, majd hozzáadjuk a vizet, és az olvasztott zsírt.v Alaposan kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztkeveréket is. Hagyjuk kb. 10 percet állni, hogy jól összeálljon a massza, és könnyű legyen dolgozni vele. Szilikon sütőpapíros tepsire kb. tenyérnyi gombócokat gyúrunk a masszából vizes kézzel. Ízlés szerint a tetejüket bevagdossuk, majd előmelegített sütőben 180 fokon 20 perc alatt készre sütjük.

A Paleolit Éléskamra lisztkeverékeiből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságot a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát ide kattintva érheted el.

Ha szeretnéd, hogy a kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...