Ez a finomság nagy kedvencem, mert gyorsan elkészül, és a gránátalma igazi csavart ad az ízének.
Természetesen aki eszik tejterméket, nyugodtan helyettesítheti a totut túróval, a kókusztejszínt pedig hagyományos tejszínnel.
Hozzávalók:
100 gr totu/túró, 50 gr cocomas/tejszín, 10 gr zselatin, 2 ek. eritrit, 1/2 dl víz, 1 gránátalma leve és magja
Elkészítés:
A totut elkészítjük (jó a bolti is), majd a tejszínnel, a gárántalma levével, és a vízben felfőzött zselatinnal összeturmixoljuk, és formába öntjük. Hűtőben egy-két óra alatt megdermed, majd a tálaláskor a kikapart gránátalma magokkal díszítjük.
Igazi szerelmes finomság :D
De szép!
VálaszTörlésA szív, a piros gyümölcs, a tálalás - igazi Bálint napi édesség. <3
VálaszTörlésNagyon ügyes vagy, igazi szerelmeseknek való tortácska lett:))
VálaszTörlésDe szép lett!
VálaszTörlésMutatós nagyon, finom lehet! :)
VálaszTörlésNaaagyon szép lett, a én sokszor használok tej helyett kókusztejet, csak mert finom :)
VálaszTörlésHű, ez nagyon szép, és milyen finom lehetett...
VálaszTörlés