Újabb kísérlet a tök és alma párosítására ;)
Szerintem nagyon-nagyon jól sikerült, finom szaftos, puha muffin lesz belőle.
Hozzávalók:
200 gr zabliszt,
50 gr liszt/szénhidrát csökkentett liszt,
100 gr eritrit,
400 gr alma-tök vegyesen reszelve, párolva (citrommal, fahéjjal, édesítővel),
100 gr apróra vágott étcsokoládé,
1 késhegynyi szódabikarbóna,
3 tojás
Elkészítés:
Minden hozzávalót összekeverünk egy nagy edényben, szilikonos muffin formákba adagoljuk a tésztát és 190 fokos sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük. 12 nagy méretű muffin lett belőle nekem.
Na, megérkezett a recept is. Hmm... milyen finom illat lehetett a konyhádban, amikor sült. :)
VálaszTörlés