2014. augusztus 3., vasárnap

Almás-csokis zabmuffin

Újabb kísérlet a tök és alma párosítására ;)
Szerintem nagyon-nagyon jól sikerült, finom szaftos, puha muffin lesz belőle.

Hozzávalók:

200 gr zabliszt,
100 gr eritrit,
400 gr alma-tök vegyesen reszelve, párolva (citrommal, fahéjjal, édesítővel),
100 gr apróra vágott étcsokoládé,
1 késhegynyi szódabikarbóna,
3 tojás




Elkészítés:

Minden hozzávalót összekeverünk egy nagy edényben, szilikonos muffin formákba adagoljuk a tésztát és 190 fokos sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük. 12 nagy méretű muffin lett belőle nekem.

1 megjegyzés:

  1. Na, megérkezett a recept is. Hmm... milyen finom illat lehetett a konyhádban, amikor sült. :)

    VálaszTörlés