2015. február 23., hétfő

Málnás csokitorta

Az alaprecept a jól bevált paleó diótortám volt, amelyet most nem olívaolajjal, hanem kókuszzsírral készítettem. 

Tortaalap receptje:
 
A krém pedig végtelenül egyszerű: 
200 ml kókusztejszín (nem paleó: habtejszín),
1 tábla magas kakaótartalmú étcsokoládé

Továbbá: málna

Elkészítés:

A fenti recept alapján elkészítjük a torta alapját
A tejszínt felverjük, a csokit felolvasztjuk, és óvatosan belekeverjük. A tortaalapot kettévágjuk, majd betöltjük a krémet. A krém tetejét telerakjuk málnával (nálam fagyasztott), majd mehet rá a másik lapot, és körbevonjuk a csokikrémmel a tortát. Tetejét málnával díszítjük. 

Tipp: Tálaláskor további málnával kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése