Egyik nagy kedvencem lett, pedig régen nem rajongtam érte. Zeller. Érdemes kipróbálni mindenkinek ebben a formában, aki nem rajong az erőteljes ízéért. Teljesen sült krumpli íze lesz ;)
Hozzávalók:
4 szelet sertéstarja csont nélkül,
1 fej lilahagyma,
1 fej vöröshagyma,
só,
bors,
1 ek. kókuszzsír
1 nagy zellergumó,
Elkészítés:
A húst kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fokhagymaporral és kizsírozott tepsibe helyezzük. Felszeleteljük a hagymákat, megszórjuk vele a húsokat, és alufólia alatt 190 fokos sütőben 45 percig sütjük, majd fólia nélkül 15 perc alatt pirosra sütjük.
A zellerről zöldséghámozóval megpucoljuk, majd vékony csíkokra felszeleteljük, és bő kókuszzsírban kisütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése