2015. november 9., hétfő

Hagymás tarja sült zellerrel

Egyik nagy kedvencem lett, pedig régen nem rajongtam érte. Zeller. Érdemes kipróbálni mindenkinek ebben a formában, aki nem rajong az erőteljes ízéért. Teljesen sült krumpli íze lesz ;)

Hozzávalók:

4 szelet sertéstarja csont nélkül,
1 fej lilahagyma, 
1 fej vöröshagyma,
,
bors,

1 nagy zellergumó,



Elkészítés:

A húst kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fokhagymaporral és kizsírozott tepsibe helyezzük. Felszeleteljük a hagymákat, megszórjuk vele a húsokat, és alufólia alatt 190 fokos sütőben 45 percig sütjük, majd fólia nélkül 15 perc alatt pirosra sütjük. 

A zellerről zöldséghámozóval megpucoljuk, majd vékony csíkokra felszeleteljük, és bő kókuszzsírban kisütjük.



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...