Érdemes kipróbálni, mert igazán kellemes ízt ad neki a gesztenyeliszt.
Hozzávalók (6-7 db-hoz):
100 g gesztenyeliszt,
3 kisebb tojás,
2-3 dl magtej (bármilyennel tejjel működik),
1 tk. kókuszolaj
Elkészítés:
A hozzávalókat az olajon kívül alaposan összekeverjük. Tejet annyit adjunk hozzá, hogy ne túl sűrű palacsinta tésztát kapjunk.
Az olajat felhevített palacsinta sütőbe öntjük, majd egyenletesen elosztjuk rajta, és ami felesleges a masszához dolgozzuk.
Kisebb merőkanálnyi masszát adunk a palacsintasütőbe, és mindkét oldalát megsütjük. Hamar elkészül, 1-2 perc múlva már könnyedén meg tudjuk fordítani a tésztát.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése