2015. december 5., szombat

Gesztenyelisztes palacsinta

Érdemes kipróbálni, mert igazán kellemes ízt ad neki a gesztenyeliszt. 

Hozzávalók (6-7 db-hoz):

3 kisebb tojás,
2-3 dl magtej (bármilyennel tejjel működik),



Elkészítés:

A hozzávalókat az olajon kívül alaposan összekeverjük. Tejet annyit adjunk hozzá, hogy ne túl sűrű palacsinta tésztát kapjunk. 
Az olajat felhevített palacsinta sütőbe öntjük, majd egyenletesen elosztjuk rajta, és ami felesleges a masszához dolgozzuk. 
Kisebb merőkanálnyi masszát adunk a palacsintasütőbe, és mindkét oldalát megsütjük. Hamar elkészül, 1-2 perc múlva már könnyedén meg tudjuk fordítani a tésztát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése