Már régóta szemeztem ezzel az ötlettel, és sokszor szembe jött velem már, legutóbb a napokban Anita Caprese salátájában, és ott jött az utolsó löket, hogy ki kell próbálnom.
Hozzávalók:
100 g Totu,
100 g Totukrém extra,
1 mk. himalája só,
1 ek. citromlé,
75 g kókuszolaj,
1 dl víz,
10 g zselatin
Elkészítés:
A zselatint kis lángon feloldjuk a vízben, majd az összes többi hozzávalóval
együtt összeturmixoljuk.
Bármilyen szilikon formába töltjük, és hagyjuk, hogy a hűtőben megdermedjen.
Mivel egyedül én eszem, és még így féladagból készítve is sok lett, ezért sós vizet tettem egy csatos üvegbe, és lezárva a hűtőbe tettem.
Forrás: Éva paleo konyhája, Panita kedvencei
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése