2011. november 30., szerda

Carbonara spagetti, ami nem zacskós

A főiskolás éveim alatt mindig tartottam magamnál a kollégiumban néhány zacskós port, amiből pillanatok alatt lehetett ebédet, vacsorát készíteni. Így visszagondolva nagy hiba volt, mert az iskola elvégzését követően hamar rájöttem, hogy a zacskós porokban azt sem tudom milyen összetevők vannak, és még drágább is, mintha friss alapanyagokból készítem el ugyanazt az ételt. 
Az egyik kedvencem a carbonara szósz volt, és el sem tudtam képzelni, hogy ezt az ételt por nélkül is pillanatok alatt össze lehet állítani. 

A hozzávalók mindösszesen: tészta, tejszín (el is maradhat), tojás (egyes helyeken csak a sárgája), bacon (vagy kolozsvári szalonna), petrezselyem, és ennyi!

Spagetti carbonara szósszal

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése