Ezt a sütit már nagyon sokadszorra készítettem el, de még egyszer sem sikerült lefényképeznem...
Most készült kép, ami sajnos nem lett az igazi, de amilyen finom ez a süti, még párszor biztos lesz alkalmam újra fotózni, és később frissíteni a képet.
Mivel az ígéret szép szó, és ha betartják úgy jó, most hozom a sütit és ajánlom a hétvégi vendégeimnek :D
Hozzávalók:
150 gr kókuszreszelék, 50 gr darált mandula, 30 gr duvára tört dió, 100 gr aszalt barack, 50 gr mazsola, 2 cl házi barack pálinka, 5 tojás, 1 kk. foly.édesítő, 100 g étcsokoládé
Elkészítés:
Az aszalt barackot apróra vágjuk és a többi hozzávalóval - kivéve a csokoládét - alaposan összekeverjük. 20 perc alatt 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük. Majd a csokoládét megolvasztjuk és rákenjük a sütemény tetejére.
Ihlet: Dalla cucina, per te
Mammánál elmaradhatatlan valami finom alkohol, gondolom ettől aztán igazán finom, főleg, ha már ennyiszer elkészült! Nekem a fotó is tetszik! :)
VálaszTörlésAz biztos, hogy nem árt neki :D
TörlésSzia! Mivel lehetne a pálinkát kiváltani? Van valamiféle barack aroma vagy ilyesmi?
VálaszTörlésSzerintem csak hagyd el :) Málna aromát láttam, barackot még nem. Szerintem nélküle is jó lesz, max annyi vízzel, vagy kókusztejjel helyettesítsd.
TörlésNagyon finom lehet, guszta! Azért ez nem szép tőled hogy sokszor készítetted és mégsem küldtél belőle!:-))
VálaszTörlésÉva, ígérem legközelebb küldök. :)
TörlésMekkora tepsire elég ez a mennyiség?
VálaszTörlésPicire. Kb. 20x20-ra max.
TörlésNagyon jól néz ki, amolyan tömény gyönyör süti:)
VálaszTörlésHú, ez fini lehet:)
VálaszTörlés