2014. május 20., kedd

Ananászos tonhalsaláta

Egy újabb ötperces ebéd/vacsora a múltkori mangós tonhalsaláta ötletéből kiindulva.


Hozzávalók:

1 doboz tonhalkonzerv saját lében,
2 reszelt sárgarépa, 
1/4 kígyóuborka,
1/2 kaliforniai paprika,
1 főtt tojás,
1 citrom leve,
1 ek. magkeverék,
2-3 karika ananász (cukormentes befőttből),
1 tk. chiliszósz

Elkészítés:

A zöldségeket előkészítjük, a répát reszeljük a többit tetszőleges nagyságúra daraboljuk. Az ananászt fel kockázzuk. Egy mélyebb tányérban összekeverjük őket, majd ráhalmozzuk a tonhalat. A levét nem öntjük ki, hanem meglocsoljuk vele a salátát, és végül rányomjuk egy citrom levét, az ananászkonzerv levét, valamint a chiliszószt, majd végül megszórjuk a magkeverékkel.

1 megjegyzés: