Egy újabb ötperces ebéd/vacsora a múltkori mangós tonhalsaláta ötletéből kiindulva.
Hozzávalók:
1 doboz tonhalkonzerv saját lében,
2 reszelt sárgarépa,
1/4 kígyóuborka,
1/2 kaliforniai paprika,
1 főtt tojás,
1 citrom leve,
1 ek. magkeverék,
2-3 karika ananász (cukormentes befőttből),
1 tk. chiliszósz
Elkészítés:
A
zöldségeket előkészítjük, a répát reszeljük a többit tetszőleges
nagyságúra daraboljuk. Az ananászt fel kockázzuk. Egy
mélyebb tányérban összekeverjük őket, majd ráhalmozzuk a tonhalat. A
levét nem öntjük ki, hanem meglocsoljuk vele a salátát, és végül
rányomjuk egy citrom levét, az ananászkonzerv levét, valamint a chiliszószt, majd végül megszórjuk a magkeverékkel.
Annyi finomságot hozol mostanában, nem győzök megnézegetni... :)
VálaszTörlés