2015. január 18., vasárnap

Fokhagymás brokkolileves

A brokkoli nagy kedvencem, ez a leves pedig végtelenül egyszerűen elkészíthető, és mégis nagyon finom.

Hozzávalók:

1 nagy fej brokkoli,
750 ml víz,
1 ek. natúr ételízesítő (szárított zöldségek),
3 gerezd fokhagyma,
1 mk. himalája só,
feltét: chilipor, és sült szalonna 


Elkészítés:

Feltesszük főni a brokkolit a megpucolt fokhagymával együtt, és a fűszerekkel, majd amikor már megpuhult, akkor a vízzel együtt összeturmixoljuk, és megszórjuk chilivel és sült szalonnával.

1 megjegyzés:

  1. Ez tipikusan az a fajta leves, ami ronda, de finom :D viszont ez után a fotó után azt is kétségbe vonom, hogy ronda :) Ebben a hidegben most nagyon rágerjedtem :D

    VálaszTörlés