2015. január 4., vasárnap

Fokhagymás sült kakasmell chilis zöldkörettel

Elkészült a holnapi ebéd. Zöldség, hús, és némi fűszer. 
Szerintem ennél több nem is kell.

Hozzávalók:

2 kakasmell filé,
250 gr brokkoli-sárgarépa-karfiol mix,
1/2 mk. fokhagymapor,
1 tk. chilipehely,
himalája só, bors


Elkészítés:

A kakasmelleket sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fokhagymaporral, majd grillserpenyőben kevés kókuszzsíron megsütjük. 
A zöldségeket vízben félpuhára főzzük, majd chilivel, sóval ízesítjük.

A serpenyőben ragadt szaftot, húst nagyon kevés vízzel felöntjük, majd kissé visszasűrítjük, ezzel locsoljuk meg a húst.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése