Ma gulyás volt ebédre, és a hagyományos túrós pogi mellé készült egy adag paleolit verzió is.
Végre egy olyan sós ropogtatni való, amit bátran merek ajánlani akár karácsonyra is, mert végtelenül egyszerű elkészíteni, és finom is.
Hozzávalók:
150 g totu,
2 db tojás,
1 db tojás sárgája,
1 ek. kókuszolaj,
1 csipet fokhagymapor
Tetejére: víz, tojássárgája kikeverve
Elkészítés:
Nálam házi totuval készült, így a bolti esetében az 1 db tojássárgája helyett mehet bele egy egész tojás, mert az szárazabb, mint az otthoni.
Az összes hozzávalót összegyúrjuk, és diónyi darabokat szaggatunk le belőle, formázzuk, majd szilikonos sütőpapírra helyezzük őket, és a tojásos keverékkel megkenjük a tetejüket.
Légkeveréses üzemmódban 180 fokon 20 perc alatt készre sütjük.
A Paleolit Éléskamra lisztkeverékeiből könnyen és gyorsan
süthetsz sós vagy édes finomságot a megadott receptúra szerint. A termékek
megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes
kínálatát ide kattintva érheted el.
Ha szeretnéd, hogy a kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a
keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése