2016. január 6., szerda

Sült csirkecomb spenótos tésztával

Kedvenc párosításom. Tészta rajongóknak kötelező.

Hozzávalók:

Hús:
fejenként 2-2 csirkecomb, 
1 tk. házi thai fűszerkeverék (chili, kardamom, kurkuma, gyömbér, só, fokhagymapor),
1 tk. zsír,
1 ek. víz

Tészta (2 főre):

1 marék mirelit spenót, 
1 csipet fokhagymapor,
só ízlés szerint




Elkészítés:

A húst fűszerezzük, majd sütőzacskóban a vízzel, zsírral 35 percig sütjük, majd kivesszük a zacskóból, és 15 perc alatt továbbsütjük. 
A tésztát kifőzzük, majd a spenótot  kiolvasztjuk, és a tejszínnel alaposan összekeverjük, és a kifőtt tésztára tesszük, fűszerezzük.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...