Az történt, hogy akkor adag lett a múltkori mézeskalácstészta, hogy kitaláltam készítek belőle mézespuszedlit. Gondoltam ha a mézeskalács puha lett, nem lehet semmi baj a puszedlikkel sem, és ez így is lett. Semmi mást nem tettem, mint a tésztából apró darabokat letéptem és gombóccá gyúrtam, sütőpapírral kibélelt gáztepsire pakoltam őket, úgy, hogy egy kicsit lenyomkodtam, hogy ne gombócok hanem puszedlik legyenek a sütés végén.
Nekem egy tepsire 25 gombóc fért el.
Előmelegített 190 fokos sütőben 10 perc alatt aranybarnára sülnek.
Miután megsültek 10 dkg étcsokoládét felolvasztottam és egy zacskóba kanalaztam. A zacskó sarkát egy nagyon picit levágtam és elkezdtem rányomni a megsült "puszikra".
Próbáljátok ki, mert nagyon ízletes a végeredmény!
Jó ötlet volt, nagyon finom lett.
VálaszTörlés:)
VálaszTörlésÉs egyáltalán nem szárad ki...
VálaszTörlés