Ahogyan azt már írtam, mostanában elég sok minden körül forog az életünk, így kevesebb idő jut a főzésre is. Már megosztottam veletek az egyik kedvenc receptemet, ami fetás mártogatóssal készült, ehhez az ételhez ez a kence adta az alapötletet és az, hogy megbontva hevert egy doboz paradicsompüré a hűtőszekrényben.
A fetasajt elég sós, és erőteljes ízű, amit a sajtkrém és a paradicsompüré lágyított, így a végeredmény nagyon finom lett.
Recept:
1 doboz fetasajt, 1 tömlős sajt, 4 ek. főzőtejszín, 3 dl paradicsompüré, 1 ek. bazsalikom
tészta
A hozzávalókat összekeverjük egymással, ízlés szerint esetlegesen adhatunk hozzá egy nagyon kevés fokhagymakrémet, és egy teflonban összefőzzük a szószt.
A tésztát kifőzzük, majd a szószt ráöntjük és reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Gyors, finom és különleges...:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése