2014. május 13., kedd

Mangós tonhalsaláta

Egy gyors, ötperces ebéd ötlet így a smoothie után. 
Ma én is valami hasonlót fogok megint készíteni. Csak mondjuk mangó helyett ananásszal ;)


Hozzávalók:

1 doboz tonhalkonzerv saját lében,
2 reszelt sárgarépa, 
1/2 kígyóuborka,
1/2 kaliforniai paprika,
1 citrom leve,
1 marék szezámmag,
1 mangó


Elkészítés:

A zöldségeket előkészítjük, a répát reszeljük a többit tetszőleges nagyságúra daraboljuk. A mangót megpucoljuk, és felkockázzuk. Egy mélyebb tányérban összekeverjük őket, majd ráhalmozzuk a tonhalat. A levét nem öntjük ki, hanem meglocsoljuk vele a salátát, és végül rányomjuk egy citrom levét, és megszórjuk a szezámmaggal.


2 megjegyzés:

  1. De jó párosítás! Szép friss tavaszi színe van, finom lehetett :-)

    VálaszTörlés
  2. Amikor ilyen szép színes ételt látok, még az étvágyam is megjön. Nagyon étvágygerjesztő! :)

    VálaszTörlés