Egy gyors, ötperces ebéd ötlet így a smoothie után.
Ma én is valami hasonlót fogok megint készíteni. Csak mondjuk mangó helyett ananásszal ;)
Hozzávalók:
1 doboz tonhalkonzerv saját lében,
2 reszelt sárgarépa,
1/2 kígyóuborka,
1/2 kaliforniai paprika,
1 citrom leve,
1 marék szezámmag,
1 mangó
Elkészítés:
A zöldségeket előkészítjük, a répát reszeljük a többit tetszőleges nagyságúra daraboljuk. A mangót megpucoljuk, és felkockázzuk. Egy mélyebb tányérban összekeverjük őket, majd ráhalmozzuk a tonhalat. A levét nem öntjük ki, hanem meglocsoljuk vele a salátát, és végül rányomjuk egy citrom levét, és megszórjuk a szezámmaggal.
De jó párosítás! Szép friss tavaszi színe van, finom lehetett :-)
VálaszTörlésAmikor ilyen szép színes ételt látok, még az étvágyam is megjön. Nagyon étvágygerjesztő! :)
VálaszTörlés