A két évvel ezelőtti joghurtos-szilvás pitém újragondolva.
Hozzávalók:
250 gr teljes kiőrlésű rozsliszt,
250 gr zsírszegény joghurt,
3 tojás,
150 gr eritrit,
1 mk. sütőpor,
100 ml kókuszzsír,
250 gr zsírszegény joghurt,
3 tojás,
150 gr eritrit,
1 mk. sütőpor,
100 ml kókuszzsír,
1 mk. fahéj,
1 tk. vanília kivonat,
1 tk. citromlé
Tetejére: szilva, kókuszcukor
Elkészítés:
A hozzávalókat alaposan összekeverjük, majd egy 25x35 cm-es tepsit kivajazunk, kilisztezünk és beleöntjük a masszát. Elegyengetjük, majd a tetejét kirakjuk felezett szilvákkal. Kevés kókuszcukorral megszórjuk a szilvák tetejét, és légkeveréses üzemmódban 180 fokon kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Megsütöttem, nagyon finom! :-)
VálaszTörlés