Az utóbbi időben kedveltem meg a sütőtököt, és mára nagy kedvencemmé vált. A tonhal pedig már régóta toplistás nálam, szóval a mai ebéd ezekből a hozzávalókból készült.
Hozzávalók:
Tonhalropogós:
1 doboz tonhalkonzerv (saját levében),
2 tojás,
1 vöröshagyma ledarálva,
1 tk. fokhagymapor,
1 tk. dijoni mustár,
1 tk. himalája só,
1 tk. paleo panírmorzsa/vagy gluténmentes,
2 ek. kókuszolaj
Elkészítés:
A tonhalat
lecsöpögtetjük, majd összekeverjük a tojással, fűszerekkel, és annyi
zabliszttel, hogy nagyjából formázható legyen. Óvatosan beleforgatjuk a
panírmorzsába, és felhevített kókuszolajban tenyérnyi pogácsákat sütünk.
Pikáns sült tök:
A receptjét a Paleország weboldalon megtaláljátok: http://www.paleorszag.hu/index.php?option=com_zoo&task=item&item_id=1569&Itemid=114
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése