A mai napra egy nagyon gyors bejegyzést hoztam Nektek...
Azt hiszem ezt a levest inkább a 40 fokos elegben kellene ajánlanom, de szerintem érdemes megjegyezni, mert még így nyár vége felé is, talán lesz bőven alkalmunk kipróbálni...:)
Bár nem mintha én ma nem tudnám megenni...:)
Hozzávalók:
leveshez:2 marék eper, 1 dl tej, 1 dl tejszín, 1 dl görög joghurt, édesítőszer, 1 citrom leve és héja
galuskához:túró, édesítőszer, 1 ek. sűrű tejszín, édesítőszer, 1 citrom leve és héja
Elkészítés:
Az epret a leves többi hozzávalójával összeturmixoljuk, majd a galuska hozzávalóit jól összekeverjük és két kiskanál segítségével galuskákat formálunk belőle.
Hú guszta nagyon! Egy tányérkával elfogadnék:))
VálaszTörlésNagyon jól néz ki! Én is kérnék egy tányérral:))
VálaszTörlésFincsi lehet, valóban nem kell hozzá kánikula, bármikor meg lehet enni, olyan jól néz ki :)
VálaszTörlésNagyon finom lehetett. Olyan jó krémesnek tűnik.
VálaszTörlésEz mennyei lehet :)
VálaszTörlés