2014. március 7., péntek

Narancssárga saláta hidegtálra

A héten kedves vendégeink voltak, ugyanis a Párom névnapját ünnepeltük, és a szüleinknek egy színes, igazi tavaszt idéző svéd asztalt készítettünk.

Került rá minden féle finomság, különböző kencék, saláta, parti húsgolyók, és még aszalt gyümölcsök bacon bundába csavarva.



Az első egy nagyon egyszerű saláta amit hozok nektek, a nevét természetesen a hozzávalók miatt kapta ;)

Hozzávalók:

2 nagyobb méretű sárgarépa reszelve, 1/4 fej (kisebb méretű) kelkáposzta apróra szelve, 1 narancs felkockázva, és annak leve, 1 marék dió



Elkészítés:

A hozzávalókat egy tálban összekeverjük, és a végén a narancs levével meglocsoljuk :)

Ennyire egyszerű, és tényleg nagyon finom. 

Nyers is, paleó is, és finom is. 

A következőkben hozom a többi hidegtálra való ötletet is, ami kicsit eltér az eddig megszokottól. 


Tepertőkrém is készült, annak a receptjét a linkre kattintva olvashatjátok a Paleországon:



3 megjegyzés:

  1. Sok finomságot ettetek! Isten éltesse a Párodat!

    VálaszTörlés
  2. Tudtam volna a kis asztalkádról én is csipegetni... Tetszik nekem ez a narancssárga saláta.

    VálaszTörlés
  3. A narancssárga salátát én is kóstoltam, nagyon finom volt. Szívből ajánlom, készítsétek el, a böjtben a húsmentes étkezés része lehet, de akár húsok mellé is kitűnő.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...