Mondhatni, hogy teljesen olyan érzést ad amikor eszed, mintha Eszterházy bonbonokat majszolnál, de tényleg. Szuper, imádom.
Négy hozzávalóból készült, kb. 10 perc alatt ;)
Hozzávalók:
200 gr darált dió (és egy kevés a díszítéshez),
3 ek. ToTu krém extra/ nem paleó változatban sűrű tejszínnel csinálnám/,
4 ek. darált eritrit,
1 tábla étcsokoládé,
1 ek. olvasztott kókuszzsír
Elkészítés:
A csokin és a zsíron kívül minden hozzávalót jól összedolgozunk. Diónyi golyókat készítünk belőle, majd egy sütőpapíros tepsire, vagy tálcára helyezzük őket. A csokit és a zsírt összeolvasztjuk, majd ezzel vonjuk be a kis golyókat. Végül mielőtt megdermed megszórjuk a tetejüket egy csipet darált dióval.
Vigyázat, mert nem csak a szádban olvad! Ha nem vagy elég gyors a kezedben is....:)
Nagyon jól néz ki és igen finom lehet! Már jó régen csináltam én is ilyen bonbonokat, de majd jön a karácsony csak győzzem majd gyártani:-))
VálaszTörlésImádom (vagyis imádnám) ezt a bonbont. :) Egyetértek Évával, karácsonyra én is legyártok majd egy-két tucatot. :)
VálaszTörlés