2016. augusztus 11., csütörtök

Szénhidrátcsökkentett vekni - paleo

Ezt a kenyeret korábban zsemle formában már többször készítettem. Szerintem az egyik legjobb kenyérke. Szafi receptje alapján készült.


Hozzávalók:

75 g Szafi fitt Ch csökkentő liszt,
12 g bambuszrost (eredetileg bambuszrostliszt, nálam az nem volt),
12 g foszfátmentes sütőpor,
4 g só,
4 g fokhagymapor,
3 db M-es tojás,
3 db M-es tojásfehérje,
90 g víz




Elkészítés: 

A száraz hozzávalókat és a nedveseket külön összedolgozzuk, majd egybeöntjük és alaposan összedolgozzuk. Kicsit pihentetjük, majd kenyeret formázunk nedves kézzel, és szilikonos sütőlapra helyezzük. A tetejét bevagdossuk, majd előmelegített sütőben légkeveréses üzemmódban 175 fokon 60 perc alatt készre sütjük. 

Forrás: Szafi blogja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...