A blogon már fent van a hagyományos verzió, amit itt megtudtok nézni hogyan készül:
A paleolit verzió is ez alapján a recept alapján készült. Jó nagy tepsi lett belőle, szóval pár napig lesz nasi ;)
Hozzávalók:
500 gr ToTu,
100 gr tápiókaliszt,
90 gr kókuszliszt,
1 késhegynyi szódabikarbóna,
250 ml mandulatej,
3 ek. mandulatejszín,
100 gr kókuszzsír,
3 tojás,
1 vanília rúd magja,
100 gr eritrit,
200 gr cseresznye,
1 marék erdei gyümölcs mix
Elkészítés:
A
liszteket, a cukrot, és a szódabikarbónát összekeverjük. Majd egy 30x40 cm-es
tepsit kikenünk zsírral, és a lisztes keverék feléve meghintjük. A zsírt
ketté vesszük, és a felét rámorzsoljuk a lisztes keverékre. A ToTut a vanília magjaival és a mandulatejszínnel kikeverjük, és a
vajra egyengetjük. A gyümölcsöt rászórjuk a ToTura. Erre jöhet a lisztes keverék másik fele. Végül a zsír másik felét
felolvasztjuk, összekeverjük a mandulatejjel és a tojásokkal, és ez a keverék
kerül a lisztes keverékre.
180 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük. Ha kihűlt poreritrittel megszórjuk és felkockázzuk...:)
TIPP: Tényleg várjuk meg, míg kihűl rendesen, a ToTu úgy élvezhető igazán!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése