Szeretem az almát, a fahéjat és a kardamomot is. Együtt ezt a három összetevőt pedig különösen.
Most fagyiban hangolódtak egymásra, hiszen még mára nagyon jó időt mondanak.
Hozzávalók:
2 nagy méretű édesebb alma (nálam golden),
200 ml kókusztejszín,
1 tk. citromlé,
5 ek. eritrit,
1 tk. őrölt fahéj,
1 késhegynyi őrölt kardamom
Elkészítés:
Az almát megpucoljuk, felkockázzuk, majd a többi hozzávalóval egy mély tálba rakjuk, és botmixerrel pürésítjük. Jól lehűtjük, majd fagyigépben kifagyasztjuk.
TIPP: Fagyigép hiányában a turmixolás után dobozoljuk, majd 4-5 alkalommal óránként átturmixoljuk, amíg ki nem fagy.
Ez nagyon finom lehet! Az alma-fahéj mindig nyerő páros :-)
VálaszTörlésEz mennyei lehet!!!
VálaszTörlés