2012. november 1., csütörtök

Eltelt 1 év

Pontosan egy évvel ezelőtt kezdtem bele a blogírásba, amit a mai napig nagyon élvezek. Tavaly ilyenkor a Párom segítségével indítottuk el a blogot, és azóta rengeteg bejegyzés született, fejlődött a fényképezési technikám, és egyre több új fantasztikus receptet próbáltam ki. Megismerkedtem - sajnos csak virtuálisan - nagyon sok kedves emberrel, akiknek köszönhetően a lelkesedésem nemhogy csökkenne ennyi idő után, hanem egyre csak nő.

Sok minden történt az elmúlt évben a mi kis életünkben, csupa jó dolgok. A legnagyobb öröm persze az, hogy nemsokára szülők leszünk. Most minden gondolatunk ekörül forog, és minden percünket lefoglalja, hogy mire megérkezünk a mi kis Kincsünk minden tökéletesen rendben legyen....:)

Ebben a bejegyzésben szeretném megköszönni minden követőmnek, olvasómnak, hogy velem tartotok, és remélem, hogy az elkövetkezendő években is kitartatok mellettem. Ígérem, hogy mindent megteszek azért, hogy továbbra is mindenki megtalálja a neki tetsző receptet, ötletet. 

Pár mondatban és képben foglalnám össze a blog elmúlt egy évét, és mivel ígéretet tettem rá nemrégen, ezért játszani is fogunk. Ezúttal a facebookon keresztül. Szóval aki esetleg eddig ott még nem követ, annak jelzem, hogy most érdemes lesz csatlakozni az oldalhoz, amely jelenleg már 302 követőt számlál...:) 

Itt a blogon is egy éven belül sikerült elérni a több mint 100 követőt, egész pontosan 126-an vagytok akik megtiszteltetek azzal, hogy folyamatosan figyelitek az újabbnál újabb recepteket és történéseket. 

Összesen 253 bejegyzés született az elmúlt egy év folyamán, ami szerintem azért elég szép szám. Nagy kedvenceitek között szerepel a kedvenc pizzatésztám, az otthoni készítésre átalakított idei év Ország tortája, és a családi összejövetelekre tökéletes hidegtál összeállítás.

Nemrég játékot hirdettem, amiben nagy meglepetésemre nagyon sokan részt vetettek, és annak ellenére, hogy nem feltétel, sokan csatlakoztatok az oldalhoz, itt és a facebookon is.

És akkor végül pár képet hoztam amik az én kedvenceim lettek az elmúlt évben:































 Szóval az én kedvenceim ők lennének, de vajon mik a Ti kedvenceitek? Remélem, hogy megírjátok nekem, hogy milyen jellegű ételeket, sütiket látnátok még szívesen, és azt, hogy Nektek mi volt az elmúlt évben a kedvencetek a blogon. 

Végül pedig ismét szeretném megköszönni mindannyiotóknak, hogy velem tartottatok az elmúlt egy évben, és remélem még nagyon sokáig megőrzitek jó szokásotokat, és a hétvégi játékba is minél többen fogtok bekapcsolódni...:)


26 megjegyzés:

  1. Klassz összeállítás. Gratulálok a blogod szülinapjához! Szép egy év volt :)

    VálaszTörlés
  2. Boldog blogszülinapot kívánok! Nagyon szép eredményeket értél el az elmúlt egy évben, gratulálok! Nagyon sok boldogságot kívánok a megszületendő picihez, kívánom, hogy legyen Benne minél több örömötök!

    VálaszTörlés
  3. Lilla, nagy - nagy gratula a blogévfordulóhoz:) Legyen még sok - sok finom recepted:)

    VálaszTörlés
  4. Boldog blogszülinapot kívánok! Sok szép recepttel örvendeztettél minket. Nagyon szép az összeállítás. A legnagyobb örömhöz, hogy szülők lesztek gratulálok.

    VálaszTörlés
  5. Én örülök, hogy belefogtál, szívesen kopogtatok be hozzád! Csak így tovább! Boldog blog szülinapot! :o)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok a blogszülinapodhoz, na és a leendő lurkóhoz, aki valszínűleg jó pár fogás elpusztít majd ebből a kínálatból ;) Bár csak nemrég óta követlek, azért vannak már kedvenceim: a málnás-túrós palacsinta és az almával sült sertés sörös mártással+brokkolis krumplipürével már nálunk is elkészült, egy bizonyos volt osztálytársad nagy örömére ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, felcsigáztál, ki volt az én volt osztálytársam???

      Törlés
  7. Gratulálok az első blogszületésnapodhoz!! Tiszta szívből kívánom, hogy még sok-sok ilyen boldog, és receptekben gazdag év kövesse. Remek összeállítással ajándékoztál meg bennünket, jöhet is most így sorjában mindegyikből egy kis kóstoló.
    Boldog babavárást kívánok!!!:)

    VálaszTörlés
  8. Szia Lilla !
    Nagyon tetszik a blogod ! fiatal létedre nagyon sok jó ötletet adtál nekem az öreg konyhai rókának ::))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm ezeket a szavakat, nagyon jól esnek!

      Törlés
  9. Boldog blogszülinapot :) Nagyon örülök, hogy elkezdted a blogírást és még sok- sok boldog évet kívánok a blogodnak :)

    VálaszTörlés
  10. Csatlakoznék én is a gratulálók sorához, boldog blogszülinapot kívánok Neked és még sok-sok blogozós évet! :)
    Na és még több boldogságot az anyasághoz, apasághoz aminél nincs is jobb dolog a világon! Teljesen egyet értek azzal, hogy a világ legszebb szakmája egyben a legnehezebb is - anyának lenni. Így van ez rendjén...:))))

    VálaszTörlés
  11. Én is szeretettel gratulálok a blogszülinaphoz, kitartást kívánok, hogy a baba mellett is legyen erőd és időd folytatni. És nagyon várom a beszámolót a pici érkezéséről. Drukkolok, hogy minden simán menjen:)!

    VálaszTörlés
  12. Gratulálok, boldog blog születésnapot! :) Kívánom, hogy továbbra is leld örömödet a blog írásában és persze a sütésben-főzésben! :) És nagyon jó egészséget kívánok mindhármótoknak! :)

    VálaszTörlés
  13. Boldog blog szülinapot!
    Sok-sok boldog évet kívánok a blogodnak!!

    VálaszTörlés
  14. Boldog blogszülinapot és sok örömet kívánok majd a Kicsi nevelésében! Lassan engem is elkap a vágy, hogy végre anya legyek:)
    Nagyon szeretek itt lenni nálad, mindig olyanokat készítesz, ami elkészíthető, elérhető és nagyon guszta! Jövök ezután is sokat:)

    VálaszTörlés
  15. Boldog blogszületésnapot kívánok én is és nagyon boldog babavárást és a picurral még boldogabb perceket! Remélem, majd küldesz képet a kicsiről is!:) Biztos elfoglalt leszel egy darabig, de majd várunk vissza utána is:)

    VálaszTörlés
  16. Gratulálok az elmúlt egy év munkájához :) Kívánok még sok-sok örömet a főzésben, sütésben és a blogírásban, no meg persze az elkövetkezendő anyai örömökben....

    VálaszTörlés
  17. Boldog blogszülinapot kívánok:) Remek receptek egytől egyig, és az a legfontosabb, hogy élvezed a blogírást:) Legyen még benne sok örömed, bár gondolom nemsokára a picurkád fogja majd kitőlteni minden idődet:)

    VálaszTörlés
  18. Kívánok még neked sok boldog blogszülinapot! Meg még sok finom receptet, bár gondolom, az elkövetkező időszakban a kis Jövevény fogja meghatározni, mit és mikor:-)

    VálaszTörlés
  19. Boldog blogszülinapot! Én is várom a beszámolót a baba érkezéséről, és remélem azért megosztasz velünk recepteket, ha telik az idődből!:))

    VálaszTörlés
  20. Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a szép szavakat. Ígérem ahogy az időm engedi jönni fogok és hozok finomságokat is...:) A babáról is hozok képet, amint itthon leszünk a meleg kis fészkünkben...:)

    VálaszTörlés
  21. Gratulálok az első blogszülinapodhoz! További jó sütést-főzést, és sikeres blogolást kívánok Neked! :)
    (én is ebben a hónapban ünneplem az első blogszülinapomat:))

    VálaszTörlés
  22. Boldog blogszülinapot kívánok és további jó blogolást majd a baba mellett is!

    VálaszTörlés
  23. Boldog blogszülinapot Neked Lilla!Puszi

    VálaszTörlés
  24. Egy kicsit elbambultam elnézést! Gratulálok a blogszülinapodhoz és további sok sikert! Szülői teendőidhez is sok sikert és boldogságot kívánok Nektek!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...