2015. december 16., szerda

Túrós pogácsa - paleo

Ma gulyás volt ebédre, és a hagyományos túrós pogi mellé készült egy adag paleolit verzió is. 
Végre egy olyan sós ropogtatni való, amit bátran merek ajánlani akár karácsonyra is, mert végtelenül egyszerű elkészíteni, és finom is.

Hozzávalók:

150 g totu,
2 db tojás, 
1 db tojás sárgája,
 1 ek. kókuszolaj,
1 csipet fokhagymapor
 
Tetejére: víz, tojássárgája kikeverve  
 
 
Elkészítés:

Nálam házi totuval készült, így a bolti esetében az 1 db tojássárgája helyett mehet bele egy egész tojás, mert az szárazabb, mint az otthoni. 
Az összes hozzávalót összegyúrjuk, és diónyi darabokat szaggatunk le belőle, formázzuk, majd szilikonos sütőpapírra helyezzük őket, és a tojásos keverékkel megkenjük a tetejüket. 
Légkeveréses üzemmódban 180 fokon 20 perc alatt készre sütjük. 


A Paleolit Éléskamra lisztkeverékeiből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságot a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát ide kattintva érheted el.

Ha szeretnéd, hogy a kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...