2017. április 8., szombat

Egyszerű piskótatekercs - paleo

Gyorsan, édeset, és nagyon finomat volt a mai mottó. Így készült el ez a nagyon finom, szaftos piskótatekercs, egyszerűen csak lekvárral töltve, por állagú édesítővel megszórva.

Hozzávalók:

3 tojás,
2-2 tk. por állagú édesítő,
3 ek. víz,
2 ek. olvasztott kókuszsír



Elkészítés:

A tojásfehérjét habbá verjük egy csipet sóval és 2 tk. édesítővel, majd a tojás sárgáját a másik 2 tk. édesítővel habosra keverjük, és hozzáadjuk a vizet, az olvasztott kókuszzsírt és a lisztet. A tojáshabot óvatosan adagoljuk a tésztához, majd szilikonos sütőlapra kenjük a masszát, kb. 20x25 cm-es téglalapban.
Előmelegített sütőben 180 fokon 10-12 perc alatt készre sütjük. Majd még melegen! konyharuha segítségével feltekerjük a piskótát. Ezt követően pedig megkenjük ízlés szerinti lekvárral, és újra feltekerjük. Tálaláskor por állagú édesítővel szórjuk meg.

A Paleolit Éléskamra lisztkeverékeiből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságot a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát ide kattintva érheted el.

Ha szeretnéd, hogy a kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...