2017. április 13., csütörtök

Csokis minifánkok - paleo

Húsvétra készültek ezek a kis mini fánkok, nekem összesen 18 db lett belőle, szóval igazán kiadós.

Hozzávalók:

3 L-es méretű tojás,
50 ml hideg víz,
olvasztott étcsokoládé, zsiradék, és a nyújtáshoz liszt, díszítéshez eper




Elkészítés:

Mivel nekem L-es méretű tojásaim voltak itthon, ezért eltértem a csomagoláson szereplő recepttől, de csak annyiban, hogy nagyobb tojásokat használtam és nem raktam hozzá plusz sárgáját.

A tojásokat a vízzel alaposan összedolgoztam, majd hozzáadtam a lisztkeveréket, jól kikevertem, és hagytam állni pár percet. Alaposan lisztezett felületen kinyújtottam, és retró kávéspoharak aljával korongokat szaggattam belőlük, majd forró zsiradékban oldalanként 2-2 perc alatt kisütöttem a fánkokat. Végül olvasztott csokival megkentem, és eperrel díszítettem.

A Paleolit Éléskamra lisztkeverékeiből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságot a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát ide kattintva érheted el.

Ha szeretnéd, hogy a kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...