2014. február 17., hétfő

Valentin napi hamis túrós panna cotta gránátalmával

Ez a finomság nagy kedvencem, mert gyorsan elkészül, és a gránátalma igazi csavart ad az ízének.

Természetesen aki eszik tejterméket, nyugodtan helyettesítheti a totut túróval, a kókusztejszínt pedig hagyományos tejszínnel. 

Hozzávalók:

100 gr totu/túró, 50 gr cocomas/tejszín, 10 gr zselatin, 2 ek. eritrit, 1/2 dl víz, 1 gránátalma leve és magja




Elkészítés:

A totut elkészítjük (jó a bolti is), majd a tejszínnel, a gárántalma levével,  és a vízben felfőzött zselatinnal összeturmixoljuk, és formába öntjük. Hűtőben egy-két óra alatt megdermed, majd a tálaláskor a kikapart gránátalma magokkal díszítjük. 

Igazi szerelmes finomság :D


7 megjegyzés:

  1. A szív, a piros gyümölcs, a tálalás - igazi Bálint napi édesség. <3

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ügyes vagy, igazi szerelmeseknek való tortácska lett:))

    VálaszTörlés
  3. Mutatós nagyon, finom lehet! :)

    VálaszTörlés
  4. Naaagyon szép lett, a én sokszor használok tej helyett kókusztejet, csak mert finom :)

    VálaszTörlés
  5. Hű, ez nagyon szép, és milyen finom lehetett...

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...