2013. augusztus 27., kedd

Lecsós tarja - paleo

Aki paleozik és nem eszik se paradicsomot, se paprikát, az most ne figyeljen, de a többiek nagyon, mert ez valami mennyei eledel.

Tegnap Barbinál láttam meg ezt a finomságot, és úgy döntöttem, ma ezt fogjuk ebédelni. És milyen jól döntöttem. Erre tényleg nincsnenek szavak...:)


Hozzávalók:

húshoz:8 szelet tarja,pirospaprika, só, bors
lecsóhoz: 3 db több színű paprika, 1 nagy vagy 2 kisebb fej vöröshagyma, 2 paradicsom, 1 ek. zsír


Elkészítés:

A lecsóhoz valókat én most csak egyszerűen feldaraboltam, és egyszerre fonnyasztottam össze felhevített zsíron. Majd 190 fokra előmelegítettem a sütőt, a húsokat kiklopfoltam, majd pirospaprikába forgattam és sóztam, borsoztam. A lecsót egy tepsibe raktam, majd arra rá a hús szeleteket. A tepsit alufóliával letakarjuk, majd 50 percig sütjük. Ha az idő letelt, akkor levesszük a fóliát, és 10 percig továbbpirítjuk a húst. 

(Nekem elég sok levet engedett, így amikor levettem a fóliát, leöntöttem róla.)




2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...