2015. január 28., szerda

Májkrémmel töltött paprika

Egy ötlet a reggeli változatossá tételének érdekében :)

Hozzávalók:

2 nyúlmáj/ vagy 3-4 csirkemáj,
1/2 fej kisebb hagyma,
1 csipet pirospaprika, 
1/2 mk. himalája só,
1 tk. mustár,
1/2 ek. zsír,
kevés víz,
1 kaliforniai paprika



Elkészítés:

A hagymát vékonyra csíkozzuk, majd a májat is apróbb darabokra vágjuk, és mindkettőt zsíron elkezdjük sütni. 
Hozzáadjuk a pirospaprikát, majd egy kevés vízet, és fedő alatt hagyjuk készre sülni. A fedőt levesszük, és elforraljuk róla a vizet.

Végül levesszük a tűzről, hozzáadjuk a sót, és a mustárt, majd az egészet összeturmixoljuk. A paprikát félbevágjuk, és beletöltjük a két oldalába a kész májkrémet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...