2012. január 30., hétfő

Clafoutis újratöltve és díjat kaptam

Az őszibarackos clafoutis akkora sikert aratott, hogy elkészült a meggyes verzió is. Hát mit ne mondjak, így is nagyon finom lett. Azt kell, hogy mondjam, nálunk hatalmas kedvenc lesz, mert tényleg pillanatok alatt elkészül, nagyon kevés macerával, csak hát legalább kettőt kell belőle sütni, hogy öt percnél tovább tartson...:)


Receptet nem adok, mert minden ugyanúgy készült, mint a korábbi verziónál, csak cukor helyett xilit került bele, és a barack helyett pedig meggy került bele...:)





Pár nappal ezelőtt Ritától kaptam egy nagyon szép díjat, amelynek én nagyon örültem, mert szerintem nagyon szép, és nagyon jó érzés amikor egy kedves blogtársam rám is gondol, ha díjat kap. Tulajdonképpen én már korábban is elmondtam, hogy én nem igazán szeretném a díjakat továbbadni, mert én azoknak a blogját mind egytől-egyig nagyon szeretem akiknél járok, sőt majdnem mindenki már meg is kapta ezt a díjat. Szóval szeretném ezúton mindenkinek küldeni aki olvas engem.


És köszönöm Katalinnak, aki ezt a szép képet készítette, és aki létrehozta ezt a díjat.

14 megjegyzés:

  1. Ez kell nekem is! Egyszerű, mutatós és (minden bizonnyal) finom! Király recept :)

    Gratulálok a díjhoz is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbáld ki! Szuper. Köszönöm a gratulációt...:)

      Törlés
  2. Nagyon guszta lett! Én is szeretem a clafoutist. :))

    VálaszTörlés
  3. Látom elkészült a meggyes! A két adag nálunk is meg lett rendelve, mert egy sütés a fél fogukra sem elég!! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, annyira guszta volt nálad a meggyes verzió, hogy rögtön meg kellett meggyel is csinálnom...:)

      Törlés
  4. Ha tényleg olyan pikk-pakk hamar elkészül, akkor nekem is ki kell próbálnom... mert az, hogy fincsi, nem kétséges. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbáld ki. Nagyon finom, és utána ragaszkodni fogtok hozzá!

      Törlés
  5. Lilla, gratulálok a díjadhoz!:)
    A meggyes süti is nagyon jól néz ki:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Elég kevés lehet a szénhidrát tartalma ha cukor helyett édesítőszerrel csinálnád, úgy, hogy az étrendedbe is tökéletes...:)

      Törlés
  6. Gratulálok a díjhoz!A meggyes nálunk is jöhet minden formában, télen-nyáron...

    VálaszTörlés
  7. Most már tényleg be kell szereznem egy pite sütőt! Annyi pités recept vár kipróbálásra én meg nem tudom megsütni őket :S Gratulálok a díjhoz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Szerintem nagyon praktikus egy pite forma, annyi mindent el lehet benne készíteni, akár édeset, akár sósat.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...