2012. január 12., csütörtök

Szakácskönyv ajánló Kati blog születésnapjára

Kicsit több mint két hónapja kezdtem el írni a blogomat, és mondhatom nagyon élvezem, és nagyon jól esik a sok pozitív válasz, a kommentjeitek, az üzenetek, vagy a személyesen elmondott kedves szavak. Nagyon szeretem olvasgatni a jobbnál jobb gasztroblogokat, így Kati blogját is, mert sok érdekes recepttel és olvasni valóval találkozok.
Nagyon tetszenek a játékok is amit kitaláltok, Kati játéka is kimondottan felkeltette az érdeklődésemet. A játék lényege, hogy írjunk egy könyvajánlót a kedvenc szakácskönyvünkről...hát amennyire elsőre könnyűnek tűnt nekem a feladat, annyira hosszú időt töltöttem el a könyveim között mire kiválasztottam, hogy melyik is legyen. 
Elsőre a sokak nagy kedvence akadt a kezembe, mivel ezzel a könyvvel ismerkedtem meg elsőnek, és a mai napig előveszem, ha olyan ételt készítek amiben kicsit bizonytalan vagyok, ő a tökéletes támasz: Horváth Ilona Szakácskönyv című kötete. Az ötletet mégis elvetettem, mert annyian írtatok már róla, hogy csak ismételni tudnám az előttem szólókat. Így, mivel csokoládé rajongó vagyok, ezért ezt a könyvet szeretném Nektek ajánlani:


Kissé nehéz volt róla fényképet készíteni, de azért itt van Ő. Csokoládés finomságok aranykönyve...

300 eszméletlenül finom csokoládés csoda található meg benne, több kategóriába osztva. Kekszek, browniek, muffinok, sütemények, különleges desszertek, piték, pudingok, édes és sós falatok, italok és még néhány...:)
Nekem a kedvenc receptem, amit már ide a blogra is feltettem az a Meglepetés muffin volt, azóta már jó pár alkalommal elkészült...:)

Már elég sok finomságot sütöttünk meg belőle, ami még fel sem került ide a blogra, de majd szép lassan igyekszem pótolni az elmaradásokat.

Bátran ajnálom mindenkinek aki legalább annyira rajong a csokoládéért mint én...:)


Gyönyörű kötése van, még az oldalak széle is arany színű, egyszerüen csodaszép, és ráadásul nagyon tartalmas, szép, esztétikus fotókkal díszített könyv.


Így már csak annyi marad hátra, hogy Katinak még egyszer Boldog Blogszületésnapot kívánjak...:)


Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket. Ha igen a könyv adatai: 

Csokoládés finomságok aranykönyve. Kossuth Kiadó. 2008.

4 megjegyzés:

  1. Kedves Lilla, örvendek, hogy most már én is rádtaláltam, jelentkeztem is követődnek. Köszönöm a könyvajánlót, csodaszép ez a könyv, és ahogy írod sok csokis finomság van benne. Szívesen látnám a polcomon:) Köszönöm, hogy velem ünnepelsz, játszol. Neked meg kívánok kitartást, és sok - sok receptet, hogy majd a te blogszülinapodat is ünnepelhessük:)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm és igyekszem minél több finom receptet hozni Nektek...:)

    VálaszTörlés
  3. Én ennek a játéknak köszönhetően találtam rád! :) Nagyon szép ez a könyv, és biztosan szuper receptek is vannak benne! A blogodat mostmár én is követem, és visszajövök még ( ígérem) nézelődni is!:)
    Minden jót kívánok!
    Marika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Marika, örülök, hogy Rám találtál, remélem sok számodra érdekes recepttel találkozol majd, várlak vissza...:)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...