2012. június 4., hétfő

Virslis partifalatok egyszerűen

Újabb hét keződik, megint felhősen, borongósan...:( Remélem hétvégére megjavul az időjárásunk és kedvez majd egy kis sütögetésnek a kertben.
Nálunk a hétvége végre pihenéssel telt, mindenki megkönnyebbült a pénteki nap után...persze velem az élen. Már csak két hét van hátra ha minden jól megy, na meg persze a 2. évfolyamdolgozat, aminek nagyon-nagyon nehéz neki kezdeni...:)

Még múlt héten készült ez a gyors, egyszerűen elkészíthető finomság, ami talán már-már túl egyszerű is, hogy ide felkerüljön, de azért döntöttem mégis emellett, mert néha amikor hirtelen érkeznek a vendégek, nagyon jól tud jönni...:) Szinte 10 perc alatt összedobható étel, és nem is kell hozzá túl sok hozzávaló.


Hozzávalók:
Aldis leveles tészta - azért Aldis, mert nem egyben van, hanem hat lap van benne, könnyebben kezelhető, virsli, sajt, ketchup, mustár, lilahagyma


Elkészítés:
Mennyiségeket azért nem írok, mert minden attól függ hány vendég részére készül...:)
A leveles tésztát kiolvasztjuk, majd kicsit kinyújtjuk és háromszögekre vágjuk. Megkenjük ketchuppal és mustárral jó vékonyan, majd ízlés szerint rakhatunk bele megdinsztelt lilahagymát is. Végül egy-egy fél virsli kerül bele, és beletekerjük a tésztába. A tetejét reszlet sajttal megszórjuk, majd 200 fokos sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük.
Salátával és mustárral tálaljuk...:)

Jó étvágyat hozzá!

11 megjegyzés:

  1. Finom lehet!! Nem rétes tészta amire gondolsz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nem, Aldiban lehet kapni olyan leveles tésztát, ami nem egyben van, hanem hat lapból áll. Próbáld ki, nagyon jó.

      Törlés
    2. Nem, az Aldiban lehet kapni olyan leveles tésztát amiben hat lap van, próbáld ki, nagyon klassz!

      Törlés
  2. Ezt valóban könnyen ellehet készíteni és finom lehet! Nagyon guszta! Mifelénk szépen süt a nap!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt sajnos egy napon húszféle időjárás tapasztalható!

      Törlés
  3. Azért csak tedd fel nyugodtan az ilyen egyszerű finomságokat is!! Mindig jól jönnek az ilyen ötletek, amikor hirtelen kell valamit "összedobni" a vendégeknek...
    Ki ne hagyj egyet se!! :))

    VálaszTörlés
  4. Na ilyet meg már sütöttem és nagyon finom :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...