2015. szeptember 9., szerda

Fitt melegszendvics

A mai reggelim valami fantasztikusra sikeredett. Múlt héten kaptam egy szuper melegszendvics készítőt - aminek cserélhető lapjai vannak, így jönnek a grill receptek, és a gofri receptek is ;) - így gyorsan fel is avattam, egy egyszerű gyors recepttel.

Hozzávalók:

2 db M tojás,
1-1,2 dl víz, 
3 ek. olvasztott kókuszzsír
 
 
Elkészítés:
 
2 db tojást feltörünk, majd hozzáadunk 1 dl vizet, és az olvasztott zsírt. Alaposan kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztkeveréket is. A szendvicssütőt felmelegítjük, majd egy-egy evőkanál masszát rakunk a sütőbe, és ízlés szerint szalonnát, sonkát, sajtot rakunk bele (kinek mi fér bele). Majd fél evőkanál masszával lefedjük és összecsukjuk a szendvicssütőt. Ha kicsit sűrűsödne a massza, akkor egy kevés vízzel az eredeti állagúra hígítjuk. Egy-két perc alatt elkészül. Ebből a mennyiségből 9 háromszög lesz.
A Paleolit Éléskamra lisztkeverékeiből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságot a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát ide kattintva érheted el.
Ha szeretnéd, hogy a kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...