2014. október 24., péntek

Tonhalropogós pikáns sült tökkel

Az utóbbi időben kedveltem meg a sütőtököt, és mára nagy kedvencemmé vált. A tonhal pedig már régóta toplistás nálam, szóval a mai ebéd ezekből a hozzávalókból készült. 

Hozzávalók:

Tonhalropogós:
1 doboz tonhalkonzerv (saját levében),
2 tojás,
1 vöröshagyma ledarálva, 
1 tk. fokhagymapor,
1 tk. dijoni mustár,
1 tk. paleo panírmorzsa/vagy gluténmentes,
2 ek. kókuszolaj 


Elkészítés:

A tonhalat lecsöpögtetjük, majd összekeverjük a tojással, fűszerekkel, és annyi zabliszttel, hogy nagyjából formázható legyen. Óvatosan beleforgatjuk a panírmorzsába, és felhevített kókuszolajban tenyérnyi pogácsákat sütünk.




Pikáns sült tök: 

A receptjét a Paleország weboldalon megtaláljátok: http://www.paleorszag.hu/index.php?option=com_zoo&task=item&item_id=1569&Itemid=114
 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...