2017. január 23., hétfő

Egyszerű vagdalt hús

Tegnap este gyorsan készítettem egy adag vagdalt húst ami praktikus, mert főzelékhez feltétként, valamilyen köret mellé húsnak, szendvicsbe felvágott helyett, de egyszerűen salátával reggeliként is megállja a helyét.

Hozzávalók:

500 g darált sertés hús,
2 tojás,
1 tk. pirospaprika,
1 tk. só,
1 tk. mustár,
1 tk. ketchup,
1/2 fej apróra vágott vöröshagyma,
1 ek. panírmorzsa (Paleo: Paleolit Éléskamra Ropogós Panírmorzsa)



Elkészítés:

Minden hozzávalót összedolgozunk alaposan, majd egy kb. 20 cm hosszú, 8 cm magas formába helyezzük, és 30 perc alatt készre sütjük előmelegített 200 fokos sütőben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...