2015. május 31., vasárnap

Gofri

Ismét egy olyan recept, ami egy tartalmas leves mellé tökéletes második fogás.

Mi egy nagy tányér tárkonyos raguleves mellé ettük. 

Hozzávalók:

4tojás,
250 ml zsírszegény tej,
120 g vaj,
3 ek. xilit,
1 tk. gluténmentes sütőpor 

Tetejére: 
vaníliapuding, bogyós gyümölcs 




Elkészítés:

1. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, a többi hozzávalót összedolgozzuk.
2. A masszát a felvert tojásfehérjéhez adjuk, majd gofrisütőben kisütjük. 
3. Az általam használt szív alakú gofrisütőbe egy-egy merőkanálnyi tésztát raktam, és kb. 5 perc alatt sültek át. 6-8 db lesz belőle.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...