2015. szeptember 10., csütörtök

Rántott karajszelet, karfiolpürével - paleo

Egy tipikus vasárnapi ebéd: hétköznap...

Hozzávalók:

Hús:

4 szelet csont nélküli sertéskaraj,
tojás,

Karfiolpüré:

450 g karfiol,
só, 
bors


 Elkészítés:

A húsokat kiklopfoljuk, majd először sózzuk, borsozzuk. Végül a hagyományos módon panírozzuk, annyi különbséggel, hogy a fenti hozzávalókat használjuk. Tehát a sorrend: liszt, felvert tojás, panírmorzsa.
A húsokat magas hőfokú zsírban kisütjük.

A karfiolt puhára főzzük, és a levét leöntjük. Sózzuk, borsozzuk, végül annyi tejszínnel dúsítjuk, hogy megfelelő állaga legyen a pürénknek.   
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...