2015. október 12., hétfő

Bagett - paleo

Amint megérkezett a kis csomagom, amit legutóbb rendeltem, még aznap este ki is próbáltam az új bagettsütőformámat. 
Csodálatosan szép kis bucik sültek benne. 
Bevallom első körben nem kísérleteztem a lisztkeverékkel, hanem úgy készítettem el, ahogy Anett előttem már megtette. Nekem így sikerültek a kis bagettjeim, amit totuval töltött füstölt lazaccal ettem.

Lehet bagettsütő nélkül is készíteni, de szerintem érdemes beszerezni ezt a sütőformát, mert szuper. Nálam biztos gyakran elő fog kerülni a konyhában. 

Itt tudjátok beszerezni: Paleolit webshop

Hozzávalók:

3 db M-es tojás,
1 ek. citromlé,
1 mk. só,
3 ek. kókuszolaj,
200 ml víz,
fél mk. szódabikarbóna

 
Elkészítés:

A tojásokat, a citromlevet, kókuszolajat és a vizet jól összedolgozzuk. A liszteket összedolgozzuk, majd elvegyítjük a tojásos masszában. Nedves kézzel négy nagyobb máretű bucit formázunk, és bagettsütőben 50 perc alatt 190 fokon készre sütjük. 

Hozzávalókat itt tudjátok beszerezni: http://paleolitwebshop.hu

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...