Amint megérkezett a kis csomagom, amit legutóbb rendeltem, még aznap este ki is próbáltam az új bagettsütőformámat.
Csodálatosan szép kis bucik sültek benne.
Bevallom első körben nem kísérleteztem a lisztkeverékkel, hanem úgy készítettem el, ahogy Anett előttem már megtette. Nekem így sikerültek a kis bagettjeim, amit totuval töltött füstölt lazaccal ettem.
Lehet bagettsütő nélkül is készíteni, de szerintem érdemes beszerezni ezt a sütőformát, mert szuper. Nálam biztos gyakran elő fog kerülni a konyhában.
Itt tudjátok beszerezni: Paleolit webshop
Hozzávalók:
3 db M-es tojás,
1 ek. citromlé,
1 mk. só,
3 ek. kókuszolaj,
200 ml víz,
70 g rost sütőmix,
50 g tápiókaliszt,
10 g útifűmaghéj,
fél mk. szódabikarbóna
Elkészítés:
A tojásokat, a citromlevet, kókuszolajat és a vizet jól összedolgozzuk. A liszteket összedolgozzuk, majd elvegyítjük a tojásos masszában. Nedves kézzel négy nagyobb máretű bucit formázunk, és bagettsütőben 50 perc alatt 190 fokon készre sütjük.
Hozzávalókat itt tudjátok beszerezni: http://paleolitwebshop.hu
Hű, ez aztán a reggeli, nagyon inycsiklandóan néz ki.
VálaszTörlés