Egy végtelenül egyszerű recept a rohanós hétköznapokra.
Nagyobb mennyiségben készítem, mert a szósz tökéletesen fagyasztható, így még azt a negyed órát is megspórolom, amit az elkészítéssel töltök ;)
Hozzávalók:
500 g darált hús,
500 ml paradicsomszósz (natúr),
1 ek. oregano-bazsalikom,
1 fej hagyma aprítva,
1 tk. xilit,
1 mk. só,
ízlés szerint bors
1 cs. szezámos tészta
Elkészítés:
A hagymát zsíron megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst, és kb. negyed óra alatt készre főzzük. Amikor a hús már szinte jó, akkor hozzáadjuk a paradicsomszószt, fűszerezzük, és kóstolunk. Ízlés szerint változtathatunk a fűszerek arányán.
A tésztát kifőzzük mialatt elkészül a hús a szósszal, és tálalhatunk is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése