2015. október 12., hétfő

Húsos tészta, paradicsomszósszal

Egy végtelenül egyszerű recept a rohanós hétköznapokra. 
Nagyobb mennyiségben készítem, mert a szósz tökéletesen fagyasztható, így még azt a negyed órát is megspórolom, amit az elkészítéssel töltök ;)

Hozzávalók:

500 g darált hús,
500 ml paradicsomszósz (natúr),
1 ek. oregano-bazsalikom,
1 fej hagyma aprítva,
1 tk. xilit, 
1 mk. só,
ízlés szerint bors



Elkészítés:  

 A hagymát zsíron megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst, és kb. negyed óra alatt készre főzzük. Amikor a hús már szinte jó, akkor hozzáadjuk a paradicsomszószt, fűszerezzük, és kóstolunk. Ízlés szerint változtathatunk a fűszerek arányán. 

A tésztát kifőzzük mialatt elkészül a hús a szósszal, és tálalhatunk is.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...