Hozzávalók:
4 db tojás ,
1 dl víz,
1 ek. olvasztott zsír,
1 csipet fokhagymapor,
1 ek. magkeverék
Elkészítés:
A folyadékokat, és a tojásokat alaposan összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a lisztkeveréket, és a fokhagymaport. Kb. 10 perc alatt besűrüsödik a massza, és beleadagoljuk egy szilikon kenyérformába, megszórjuk magokkal, majd légkeveréses üzemmódban 10 percig 210 fokon, és további 30 percig 190 fokon sütjük a kenyerünket.
A kenyérlisztben az alábbi hozzávalók vannak:
szezámliszt, tápióka keményítő, hántolt földi mandulaliszt, lenmagpehely, gluténmentes sütőpor, útifűmaghéj, himalája só, aszkorbinsav
100 g késztermék szénhidrát tartalma kb. 11 g.
Paleolit termékek nagyon jó áron, és további tippeket és recepteket is találtok: http://paleolitwebshop.hu/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése