Már többször említettem, hogy én és a lecsó nem igazán voltunk jóban, egészen egy-két évvel ezelőttig. Azóta viszont képes lennék egy hétig is lecsón élni.
Ez most vékonyra szelt karaj csíkokkal, és tésztával készült, megunhatatlan.
Hozzávalók (2 főre):
150 g szezámos tészta,
2 paradicsom,
2 sárga paprika,
2 piros paprika,
1 nagy fej hagyma,
1 tk. só,
1 tk. kókuszzsír,
2 szelet karaj felcsíkozva
Elkészítés:
A hagymát a zsíron megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot apróra kockázva. Amikor kellemesen levet engedett, mehet hozzá a felcsíkozott paprika és a hús. Sózzuk, és addig pároljuk fedő alatt, amíg hús elkészül.
Közben leírás szerint kifőzzük a tésztát hozzá, és már tálalhatunk is.
Tésztát itt tudjátok beszerezni: http://paleolitwebshop.hu/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése