2012. augusztus 11., szombat

Eperkrémleves túrógaluskával

A mai napra egy nagyon gyors bejegyzést hoztam Nektek...

Azt hiszem ezt a levest inkább a 40 fokos elegben kellene ajánlanom, de szerintem érdemes megjegyezni, mert még így nyár vége felé is, talán lesz bőven alkalmunk kipróbálni...:)
Bár nem mintha én ma nem tudnám megenni...:)


Hozzávalók:

leveshez:2 marék eper, 1 dl tej, 1 dl tejszín, 1 dl görög joghurt, édesítőszer, 1 citrom leve és héja
galuskához:túró, édesítőszer, 1 ek. sűrű tejszín, édesítőszer, 1 citrom leve és héja

Elkészítés:

Az epret a leves többi hozzávalójával összeturmixoljuk, majd a galuska hozzávalóit jól összekeverjük és két kiskanál segítségével galuskákat formálunk belőle.


5 megjegyzés:

  1. Hú guszta nagyon! Egy tányérkával elfogadnék:))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól néz ki! Én is kérnék egy tányérral:))

    VálaszTörlés
  3. Fincsi lehet, valóban nem kell hozzá kánikula, bármikor meg lehet enni, olyan jól néz ki :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon finom lehetett. Olyan jó krémesnek tűnik.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...