2014. május 1., csütörtök

Chilis csirkecombok erdei gyümölcsös-édesburgonyás salátával

Ez az étel igazán egyszerű, és ízletes. Aki szereti a csípőset, a savanyút és az édeset egy ételben, feltétlen próbálja ki ;)



Hozzávalók:
 
4 db csirke alsó/felső comb,
1 mk. kurkuma,
1 ek. chilis olívaolaj,
1 nagy marék saláta,
1 nagy marék erdei gyümölcs,
2 nagyobb édesburgonya, 
pár szem dió


Elkészítés:

A csirkecombokat besózzuk, borsozzuk, majd sütőzacskóba rakjuk, és meglocsoljuk az olajjal, és a kurkumával jól bekenjük. 30 percig 200 fokos sütőben sütjük, majd kibontjuk a zacskót, és kissé megpirítjuk a csirkéket további 10 perc alatt. 
A salátához az édesburgonyákat alaposan megmossuk, fél centis karikákra vágjuk őket, majd sütőben kevés olívaolajjal meglocsolva, és besózva 30 perc alatt jól átsütjük. 
A salátát megmossuk, tálba rakjuk, megszórjuk a gyümölccsel, és a dióval.
 Tálaláskor az édesburgonyás salátával kínáljuk.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...