2011. december 11., vasárnap

Tésztasaláta

Ahogyan azt délután ígértem hozom a tésztasaláta receptjét is.
Sokszor elkészítettem már ezt az ételt, mindig más és más alapanyagokból. Eddig vendégek érkezésekor is nagy sikert aratott mindig. 
Amíg a tészta elkészül addig az összes alapanyagot elő lehet készíteni, így tökéletes választás olyankor is, amikor csak kevés időnk van egy-egy ételre. 

Tésztasaláta

Recept: 
25 dkg tészta, 3 db főtt tojás, 1 pár virsli, fél karika camembert sajt, 2 csemege uborka, 4 db koktél paradicsom, 3 ek. tejföl, 4 ek majonéz, kevés só, édesítő, bors és metélőhagyma

Hozzávalók

Az öntethez a majonézt és a tejfölt kikeverjük, majd sózzuk, borsozzuk és egy kevés édesítőt adunk hozzá.
A tésztát kifőzzük, a tojást megfőzzük és a többi alapanyaggal együtt apróra vágjuk. 
Aztán csak annyi teendőnk van, hogy összekeverjük az öntetet a tésztával, majd hozzáadjuk az összes hozzávalót, és a tetejére metélőhagymát szórunk.

Javaslom, hogy dupla adagból dolgozzatok, mert nagyon gyorsan fogy...:)

Jó éjszakát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...